Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årsmøde 2020

april 19 @ 20:00 - 20:30

Bestyrelsens beretning

2020 har været et FDF-år, hvor lederne har udvist særlig stor opfindsomhed. Børnemøder er blevet afholdt udenfor i alt slags vejr og da restriktionerne strammede til, har onlinemøde, online bio og maleundervisning a la Bob Ross været  aktiviteter, som har fyldt flere teenageværelser med gode grin. Det har været svære at fange de mindre FDF-er online, og derfor bliver det godt at få samlet flokken igen.

Derfor er det også med den sædvanelige FDF-optimisme at vi planlægger bådsætning i april i år. I den anledning har vi særlig brug for hjælp fra jer forældre, så vi kan få bådene klar til tiden. I år laver vi en Doodle / tilmeldningsliste / ? , hvor I kan melde jer til på de opgaver, som står på listen. Der er så meget “børnearbejde”, som vi ikke har kunne lave, så vi vil meget hellere være sammen med jeres børn, hvis i vil hjælpe os med  at klargøre bådene.

Der bliver i 2021 sat endnu mere fokus på sejlads. Vi har søgt og fået bevilget et tilskud på 24.000 kr. til duelighedstegn. Det betyder, at vi bliver flere, som er kvalificerede til at tage børn på vandet. Det betyder også, at vi vores gruppe af seniorvæbnere snart er klar til søen. Med duelighedstegn og sømandskundskaber. Det bliver vores flok af seniorvæbnere, som kommer at tage de kommende små sømænd med på de vilde våger.

Vi er derfor klædt godt på til 2021.

Janet Alsø
Formand
FDF F8 Søkreds

Indkaldelse til generalforsamling den 11. marts 2021 kl. 20

I år bliver det første gang vi gennemføre en digital generalforsamling. Det bliver sendt et link til den adresse, som I har oplyst til FDF. Modtager du ikke et link senest den.   

Kom og giv os en hånd – det kan være med klargøring af både, tag del i bestyrelsen, vær madtante/onkel på en lejr.

Vi har en meget velfungerende kreds, men som i alle andre foreninger har vi også brug for noget forældreopbakning og
nye kræfter i bestyrelsen. Hvis I giver os dette, skal lederne nok sørge for at give Jeres børn et godt ståsted at møde verden fra, tilsat tusindvis af gode oplevelser.

Dagsorden til generalforsamling

Online møde d. 11. marts 2021 kl. 20
Mødet er indkaldt via Karla og gennemføres på Zoom.
  1. Valg af dirigent. Janet foreslås af bestyrelsen

  2. Orientering om bestyrelsens arbejde og kredsens liv

  3. Fremlæggelse af regnskab og budget

  4. Valg til kredsbestyrelsen

  5. Valg af suppleanter

  6. Valg af revisor samt evt. stedfortræder. Jesper modtager genvalg.

  7. Eventuelt

Detaljer

Dato:
april 19
Tidspunkt:
20:00 - 20:30