F8 Søkreds on the Caribbean

Se her hvor meget vi har indsamlet indtil videre!

50000
50040

En Særlig Tak Til

Tak til tømrer Gunnar Carlemalm som har doneret Dkr 10.000,- .

Tak til F.7. Som donerede en bod ved deres julemarked! Vi er meget taknemmelige for jeres støtte!

Nina og Per Sørensen som har doneret Dkr 8.000.-

Ove Andersen, Per Gudmann, Peter Brøste, Lisbeth Hartmann, Mads Trier-Blom, Robin (Hood), Michael Lerche, Inger Duprat, Nicolai Foldgast, Peder, Kim K, Helle Larsen, Clara Troensegaard, Louise Hagemann, Louise Degnbol, Susanne Clemmensen, Skille, Line Vind, Kirsten Laraignou, Rosemarie Andersen, Jannik Toft Andersen, Joachim Paulsen, Helene-Marie Sandberg, Isabella Kjeldsen, Karen Brusch, John Mallan, Anja Kristensen, Ida Amalie Jakobsen, Mia Nielsen Christensen, José Guerreiro, Jette Norby, Melanie Kolb, Craig and Sheona, David Sørensen, Dr. Sørensen’d OCD, og et par personer som har valgt at være anonyme for den økonomiske støtte i forbindelse med vores crowdfunding!

Lenka Prochazkova, Ulla Foverskov, og Jane Rasmussen for at donere materialer til vores projekter.

Uden jeres hjælp er denne tur ikke mulig! Mange tak!

Vores Drøm

D. 7. Marts 2020 drager vi på årets store eventyr. Vi skal til Caribien og sejle rundt i farvandene mellem Cuba og Jamaica.

Vi er 14 væbnere, seniorvæbnere, senior og ledere som skal afsted og sejle i en katamaran i farvandende omkring Cuba og Jamaica, men turen er dyr og selvom egenbetalingen dækker meget, mangler vi stadig mange penge for at turen kan realiseres. 

Vi vil så gerne ned og se hvordan kulturen og naturen er anderledes fra den Danske, lære mere om at sejle i andre farvande, og prøve den lokale mad og drikke.

For at komme afsted skal vi skaffe 50.000,- (alt derudover kommer til at gå til nedbringelse af deltagerprisen.) Derfor er børnene blevet stillet den opgave at være med til at skulle skaffe pengene.

Det gør de blandt andet ved at:

  • Arrangere Julemarked
  • Lave og sælge bolcher
  • Lave og sælge karklude
  • Sælge lodsedler
  • Lave en crowdfunding campagne på FundMyTravel (Følg vores kampagne her)
  • Samle pant op som de finder i naturen (klimavenligt ovenikøbet.)

Kommende Arrangementer

Rejse til Cuba 7/3 2020!