Image

FDF F8 SØKREDS ER BØRNE OG UNGDOMSARBEJDE
MED FOKUS PÅ SEJLADS, FRILUFTSLIV OG GODE RELATIONER.

Fakta

Du kan blive medlem når du er fyldt
5 år.

Vi starter med badning og øger så niveauet over Årene så du bliver tryk ved at færdes i og på vandet.

Vi tager jævnligt på togter rundt i Danmark, både sommertogt og weekendtogter vi har også flere lejrture hvert år hvor sommerlejren er højdepunktet

HVAD KOSTER DET AT GÅ TIL FDF I F.8.?

Prisen for at gå til FDF i F.8. er 800 kr. om året som bliver opkrævet halvårligt.

Det skal dog siges at der er familierabat når en husstand har flere end 1 medlem i kredsen. Her får man 25% rabat fra #2 medlem.

Hvis det er sådan at jeres familie er økonomisk trængt, så giv kredsleder Daniel et prik, så kan i snakke om det.
vores holdning er, at alle børn skal have råd til at gå til FDF, uagtet deres forældres økonomi.

Prøv FDF
eller bliv medlem

Kontakt: Daniel 22 35 33 77
Email: F8@FDF.dk

MØDE TIDER OG STED:

Sommerhalvåret - 1800 - 20.00
"Bådelauget"
Sejlklubvej 4, 2450 KBH sv.

Vinterhalvåret: 18.00 - 19.30
"Borgen"

Forhåbningholms allé 20 a, kld.
1905 Frederiksber C.

Klasserne

Puslinge (5-6 år)

Her er legen i højsædet. Vi lærer at bruge dolk sikkert, laver bål, laver mad over bål, leger, m.m.. Når vi er i havnen lærer vi også at være sikre ved og i vandet hvilket vil hjælpe os når vi skal sejle. 

 

 

Tumlinge (7-8 år)

Her begynder vi at stifte bekendskab med det at sejle. Det gør vi blandt andet ved at sejle i kano og på tømmerflåde. Vi leger, laver film, hygger med historier, og har det sjovt sammen.

Pilte (9-10 år)

Her er det at eventyrere bliver til. Vi lærer alle de færdigheder som en eventyrer skal have, kort og kompas, at dimse og lave både. Om sommeren sejler vi i vores Megin og optimist joller.

Væbnere (11-12 år)

Her er kreativiteten, samværet, og legen i højsædet. Vi tager blandt andet mærker som Hul I Hovedet  mærket, lærer at skrive hellelige koder med UV lys, film og meget mere. Om sommeren sejler vi i kredsens kølbåde. Som væbner er det også muligt at komme med når der drages ud på togt.

Seniorvæbnere (13-14 ÅR)

I senior-væbner gruppen handler det om at lege sig til læring og skubbe til nogle grænser, alt sammen i et skræddersyet program fra de entusiastiske og finurlige ledere. Vi tør at være anderledes, da det er sjovere og fordi, at det er meget let at være anderledes uden at forholde det til noget specifikt.

SENIOR (15-18 ÅR)

Vi har ikke mange seniorer lige nu, og derfor indgår vores seniorer typisk i ledergruppen som assistenter.

 

 

 


Friluftlivet er noget vi vægter højt i kredsen, vi elsker at færdes i naturen og bruge den som vores legeplads, og bål og leg er hyppige elementer når vi tager på lejre eller på vores ungtlige torsdagsmøder.

Ud over sejlads og friluftsliv lader vi også kreativiteten løbe af med os, vi kan finde på at lave vikingesværd, lave vores egne knive eller pynte juletræet med hjemmelavet pynt, hos os er det kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan lave.

Vil du være med til at udfordrer dig selv? så har du mulighed for at blive medlem fra du er fyldt fem år. og for at give dig chancen for at se om det er noget for dig tilbyder vi dig de tre første møder ganske gratis. Du kan møde op til vores torsdags møder, de starter kl. 18.00, eller kontakte vores kredsleder Daniel, 2235 3377 eller på mail F8@FDF.dk

Vi arbejder for at vores medlemmer lærer selvstændighed, kan holde fokus og indgå i en gruppe, og gennem vores sejlads at alle handlinger har konsekvenser, vi sørger for at medlemmerne bliver trykke ved at færdes i, ved og på vandet, det gør vi ved tidligt at lege med det våde element og give gode oplevelser der ruster dem til at udfordrer sig selv til at bryde egne grænser på en tryk, sjov og lærerig måde.

“FDF ER SAMMENHOLD, FRILUFTSLIV, OG FED SEJLADS SERVERET LIGE I BØRNEHØJDE”

Vi starter tidligt med at bade og hoppe i vandet fra vores bådebro, når trygheden er fundet laver vi kontrolerede kæntrings øvelser så man oplever hvordan man skal reagere i tilfælde af at man kæntrer. Herefter er børnene klar til at udfordre egne evner med sejlads i vores mindre joller.

Når væbner tiden indfinder sig begynder vi at tage på kortere togter i og omkring danske farvende, det kan være en jolle tur i Køge bugt eller et længere togt til Bornholm og den Svenske skærgård i vores større kølbåde.

Image

HVOR HOLDER F.8. TIL?

Om vinteren– fra oktober til Maj

Holder vi til i vores lokaler i Borgen på Forhåbningsholms Alle 20, kld. 1904 FRB C.
Vi starter kl 18.00 og slutter kl 19:30 (Dette gælder dog ikke for væbnere og seniorvæbnere som slutter kl 20:00)

Om sommeren– fra Maj til Oktober

Holder vi til i Bådlauget i Sydhavnen på Sejlklubvej 4, 2450 KBH S.
Her er mødetiden 18:00 – 20:00 for alle.


GDPR: Vi følger de regler ser er sat op af FDF's hovedbestyrelse, når det kommer til GDPR. Du kan læse mere her! 

Image