Nyt Fra Bestyrelsen

Årsberetning 2020

Download Årsberetningen på PDF her.

2020 har været et FDF-år, hvor lederne har udvist særlig stor opfindsomhed. Børnemøder er blevet afholdt udenfor i alt slags vejr og da restriktionerne strammede til, har onlinemøde, online bio og maleundervisning a la Bob Ross været  aktiviteter, som har fyldt flere teenageværelser med gode grin. Det har været svære at fange de mindre FDF-er online, og derfor bliver det godt at få samlet flokken igen.

Derfor er det også med den sædvanelige FDF-optimisme at vi planlægger bådsætning i april i år. I den anledning har vi særlig brug for hjælp fra jer forældre, så vi kan få bådene klar til tiden. I år laver vi en Doodle / tilmeldningsliste / ? , hvor I kan melde jer til på de opgaver, som står på listen. Der er så meget "børnearbejde", som vi ikke har kunne lave, så vi vil meget hellere være sammen med jeres børn, hvis i vil hjælpe os med  at klargøre bådene.  

Der bliver i 2021 sat endnu mere fokus på sejlads. Vi har søgt og fået bevilget et tilskud på 24.000 kr. til duelighedstegn. Det betyder, at vi bliver flere, som er kvalificerede til at tage børn på vandet. Det betyder også, at vi vores gruppe af seniorvæbnere snart er klar til søen. Med duelighedstegn og sømandskundskaber. Det bliver vores flok af seniorvæbnere, som kommer at tage de kommende små sømænd med på de vilde våger.

Vi er derfor klædt godt på til 2021. 

Janet Alsø

Formand 

FDF F8 Søkreds