Nyt Fra Bestyrelsen

Årsberetning 2019

Beretning for FDF F8 Søkreds 2019

År 2019 har været et år, hvor F8 har fået fyldt op på de fleste klasser med god tilslutning fra aktive børn og forældre. Der er livligt i kredsen!

Der har været afholdt forårs-, sommer og efterårslejre på Jomsborg, hvor ungerne har nydt de skønne omgivelser, hinanden og engagerede lederes selskab. Der har været korte togter, som har fået ungerne på vandet i alt slags vejr. Bånd bliver knyttet på togter og lejre. Fly har måske fået et nyt par at spille lejr-kæreste-sangen for.  

O!O blev en success i år. Unger og ledere kom våde, trætte og kolde hjem. Ungerne fik en kæmpe oplevelse og stort tak til lederne for at give den.

I 2020 vi vil gerne være flere ledere til at skabe vilde, vidunderlige og kreative oplevelser for ungerne, som giver både ledere og børn livslange venskaber. Kender du en, som vil være med, måske vil du selv, så kontakt Svendsen på 2235 3377, eller tag en snak med ham en torsdag. Det er primært til de mindste vi mangler lederkræfter, så manglende sejlerfaring er ikke et problem.

Det var en kæmpe hjælp at så mange forældre var med til at få både i vandet. Vi ønsker os virkelig, at I alle, og gerne flere vil komme igen den. Så får vi både og børn på vandet. 

For at få flere børn på vandet har vi søgt penge til en følgebåd til. Ser du nogle muligheder for at vi kan søge – for os ukendte fonde, låne en båd mod bådplads og pleje eller en helt 3. idé, så tænk gerne på os. Vi vil så gerne have flere af de små på vandet. 

Vi glæder os til et nyt år og håber, at I vil give en hånd med - også når vi ikke selv ser eller siger, at den behøves. I skal vide, at det er en stor hjælp, for at få F8 til fortsat at blive bedre.

Rigtig god jul

Janet Alsø

Formand 

FDF F8 Søkreds

Download Årsberetningen på PDF her.